Chat with us, powered by LiveChat
Do you have any questions? Please call us:
Home > Hvad er glamping?

Glamping er en blanding af ‘glamourøs’ og ‘camping’. Hvis du tænker på camping, er det første du kommer i tanke om et telt, luftmadras, gaskoger og fælles brusebad. Hos Feather Down gårde tænkte vi, at ‘Vi kan gøre det bedre!’ Feather Down Glamping-konceptet kombinerer den hyggelige følelse af camping med luksus som i en hytte. Ingen stress med hensyn til at sætte telt op, utætte luftmadrasser eller løben henover campingpladsen med en rulle toiletpapir; i stedet findes der højkvalitets-madrasser, veludstyret køkken, privat bruser og toilet.

Behagelig madlavning under et glamping-eventyr på gården!

too good to miss offre

Indenfor på Feather Down overnatningsstedet skaber du varme ved at tænde for brændeovnen, der er placeret optimalt i midten af teltet. Om morgenen fylder du ovnen med brænde og nyder varmen, der gradvist fylder hele teltet. Bag eller kog dine æg og sæt en keddel på ovnen til en frisk kop Earl Grey te. Foretrækker du kaffe? For en dejlig kop kaffe kan du male dine espressobønner i en kaffemølle! Køkkenet er veludstyret med alt hvad du behøver: potter og pander, krus, glas, tallerkner og bestik. For dagligvarer, går du til den nærliggende ærlighedsbutik, der er til stede på enhver Feather Down-gård . Her kan du finde basis-varer såsom mælk, smør, æg, frugt og grøntsager, vin, pasta, olie og kaffe. Så mange produkter som muligt er dyrket eller produceret på selve gården! Om aftenen kan du bruge træbrændeovnen til at lave aftensmad, eller prøve at lave mad udenfor på din egen grill.

Tilbring aftenen i et glamping-telt med din familie

Interiøret består af et rustikt spiseområde med en behagelig sofa og en køleboks. Teltet er varmt oplyst med stearinlys, der fremhæver den hyggelige, rustikke følelse. Du kan være sikker på at få en god nattesøvn på Feather Down-gårde, da vore senge har tilfredsstillende højkvalitets-madrasser og bløde dyner.