Chat with us, powered by LiveChat
Do you have any questions? Please call us:
Home > Group holiday
group holiday booking

GÅRDFERIER DER PASSER TIL ALLE GRUPPER, UANSET OM DET ER VENNER, FAMILIE ELLER KOLLEGER

Feather Down steder er skønne til en gruppe-gårdferie, uanset om det er en familiefest, en special fødselsdag eller årsdag, eller endda en polterabend. Feather Down ferier handler kun om at finde tilbage til hinanden langt væk fra hverdagens stress, så du virkelig kan få det bedste ud af en gruppeferie. Hvis du vil booke mere end tre telte til din gårdferie, skal du kontakte os.

HVORDAN PASSER FEATHER DOWN GLAMPING TIL EN GRUPPEFERIE?

Du undrer dig måske over hvordan en Feather Down gruppeferie kan gøre så mange folk glade på én gang, men der er virkelig noget for enhver. For eksempel…

  • Nyd pizza-aftenen sammen rundt om træ-brødovnen
  • Vores gårde har mellem to og elleve telte, så der er helt sikkert en gård, der passer til din fest
  • Landmændene vil gøre deres bedste for at finde på aktiviteter, hvis du ønsker det
  • Bekymr dig ikke om mad, da du har adgang til gårdens spisekammer, hvor du kan samle nok ingredienser til en gruppe-ferie! Mange gårde vil også kunne organisere måltider til jer.

Se hvordan dine dage kunne være på en Feather Down gårdferie. Du finder kun Feather Down gård-ferierpå rigtigt fungerende gårde, hvor landmændene spiller en aktiv rolle ved at tage sig af det smukke landskab.

SPECIELT FEATHER DOWN GRUPPE-FERIE TILBUD

Hvis du booker alle teltene på stedet (antallet varierer fra gård til gård) til din glamping gruppe-ferie med ankomstdatoer i 2019, vil du få 10 % rabat*.
*Dette tilbud gælder ikke for eksisterende bookinger og det kan ikke benyttes i forbindelse med andre eksisterende tilbud. Gælder kun på bookinger udenfor skole- og bankferier  Dette tilbud gælder ikke for 2 overnatninger.