Chat with us, powered by LiveChat
Do you have any questions? Please call us:

Opdag glamping-gårdferier fra region til region i Storbritannien

Vores unikke gårde byder altid på muligheden for at opdage særlige uopdagede pletter i Storbritannien midt i naturen og det særlige landskab, som er specielt for hver region. Mere end 30 gårde og andre fantastiske Feather Down og Feather Down Collection-steder markerer kortet over Storbritannien, og nedenfor kan du se alle de britiske steder, pr. region for glamping-ferier.

Den unikke familieferie på en gård

På en gård er der altid noget at lave, såsom at hjælpe landmanden med de daglige gerninger og lære alt om dyr. Vores gårde er fuldt udstyret til børn, så du har et dejligt sted at lege på din glamping-familieferie i Storbritannien!

Steder med luksus-camping i mindre format i Storbritannien

På Feather Down-gårdene hjemme og i udlandet vil du altid finde mellem 2 og 10 telte. Telttypen  kan variere fra land til land. Alle telte udover de særlige 10-personers telte kan rumme op til fem voksne og et barn under 12 år, der sover i behagelige senge og har toilet i teltet. Er du nysgerrig efter at se de regioner, hvor du kan finde Feather Down-gårde? Se nedenfor på de regioner og egne, hvor du kan befinde dig i eller ved grænsen af.

Vores steder;

– England
– Wales
– Skotland