Chat with us, powered by LiveChat
Do you have any questions? Please call us:

Feather Down glamping i Holland

Et lille spring over Nordsøen finder du vore vidunderlige hollandske gård-lokationer. Oplev glamping omgivet af klassiske hollandske vartegn, såsom vindmøller der markerer landskabet , og tulipanmarkerne der dekorerer det med striber af lyse farver.

Holland er spækket med charmerende små landsbyer og byer, hvoraf mange er tæt på vores Feather Down-locations. Prøv den hollandske ost som du ikke kan købe i udlandet, fordi hollænderne beholder den for sig  selv! Du kan også besøge Amsterdam, og se den ikoniske kunst ved Van Gogh-museet og Rigsmuseet.

FAMILIEFERIER MED KARAKTER!

Holland er forfriskende fuld af karakter, og vores Feather Down-gårde er ikke anderledes. Placeret i det smukke landskab, er der en Feather Down gård i hvilken som helst del af Holland du ønsker at udforske – i den sydlige del, nordlige del, på øerne eller det dejlige bagland.

Stederne er ikke så store som på de engelske gårde men omgiver dig stadig med hektarer af land. Der er masser af plads til at nyde freden og tage på aktive eventyrer… eller begge dele afhængigt af hvad du ønsker! Cykling er en leg i dette vidunderligt flade land. Udforsk de smukke strande og markedsbyer på cykel, som en ægte hollænder. De hollandske (friesiske) sorte og hvide køer i nærheden vil ikke blinke med øjnene.

Se på nogle af de smukke områder egnet til familie-glamping ferier:

Gennemse alle Feather Down-gårdene i Holland her.