Chat with us, powered by LiveChat
Do you have any questions? Please call us:

Din glamping ferie i Tyskland

Der er meget at opleve på Feather Down gårde i Tyskland, ikke mindst det smukke tyske landskab i sig selv. Det er en special oplevelse er at hjælpe med hestene på Arche Hof, efterfulgt af et forfriskende bad i børnenes pool.

Er du mere til vandre- og cykelture på  familieferier? Så er Hilserhof den perfekte gård til dig. Denne mejerigård ligger i de smukke omgivelser i bakkerne i Schwarzwald, et smukt område til endeløse oplevelser.

Se mere information nedenfor om de forskellige regioner i Tyskland:

Familieferier ved den tyske Nordsø

En anden af vores tyske gårde Dinserhoffindes ved det Baltiske Hav. Med strandene i Rügen Zingst mindre end en halv time væk og det historiske center Stralsund (UNESCO verdensarv) rundt om hjørnet, kombinerer en ferie her roen på landet med en lang række aktiviteter. Fra dit luksuriøse camping Feather Down telt kan du kigge ud over bakker og drikke i den friske landluft.

Nyd en vinterferie i Tyskland

Mens der er endeløse muligheder for at have det sjovt på gården om sommeren, er der noget romantisk ved at krybe ind i en hyggelig træhytte midt om vinteren. Gården i Hof Keppel tilbyder overnatning året rundt og vil vise dig, at der er lige så meget at opleve på gården i de koldere måneder. Udendørs aktiviteter inkluderer vandreture og skiture og Sauerland vintersports arena er ikke alt for langt væk. Alternativt kan man bare blive og putte i det luksuriøse Feather Down telt Uanset hvilken sæson, uanset hvilken familie, så har Feather Down i Tyskland noget for enhver.

Se alle vores steder i Tyskland til luksuscamping gårdferier.