Chat with us, powered by LiveChat
Do you have any questions? Please call us:

En familietur til det smukke, landlige Frankrig

Hvorfor ikke tilbringe ferien med glamping i Frankrig? Un Lit au Pré betyder “en seng i engene” og Feather Down i Frankrig tilbyder rigtige gårde til familieferier i harmoni med den blide rytme i det herlige franske landskab. Du kan kun finde Un Lit au Pré på gårde med fantastiske landskaber og hvor landmanden og familien er passionerede beskyttere af dyr, landskaber, arkitektur, historie og også fremragende lokal mad!

Un Lit au Pré har gårde over hele Frankrig, fra midten til øst, sydvest, nord og nord-vest. I balance mellem kreaturernes komfort og naturens tilstedeværelse lige udenfor, har Un Lit au Pré  den samme Feather Down luksuscamping tiltrækningskraft på en rigtig fungerende gård på et pragtfuldt sted.

Hver franske gård har sin egen karakter. Der er øko-venlig pleje af miljøet på La Ferme de la Moricièreog 600 hektar skov tæt på i La Ferme de Penquelen. Hos La Ferme des Champeaux, er der rådyr på engene og vildt i spisekammeret, La Ferme de La Folivraie ligger ved havet og en nationalpark og Domaine St Christophe er en gård med smukke frisiske heste.

Se på de smukke områder hvor gårdene og gårdferierne findes:

Kom ud af det daglige hamsterhjul og nyd det bedste på landet med glamping i Frankrig! Alle gårde har et begrænset antal telte (max. 6) og tilbyder privatliv i naturlige omgivelser med luksuscamping i det levende, åndende friluftsliv.